Maestrul blender Victor Infantes, cu o mare experiență in domeniu, este responsabil pentru amestecurile remarcabile ale trabucurilor Simón Beltré. Înainte ca trabucurile să fie în cele din urmă produse, se efectuează nenumărate teste și probe, în care diversele tutunuri și diferitele formate trebuie să treacă de bancul de testare strict. În mod tradițional, tutunurile sunt fermentate de trei ori în decurs de 90 de zile la Beltré și apoi depozitate timp de mulți ani pentru a se maturiza. Aceste procese foarte elaborate asigură aroma incredibil de echilibrată a produselor finale ale producătorului premium dominican. Tutunurile utilizate în trabucurile Simón Beltré lansate până în prezent provin din diferite regiuni ale Republicii Dominicane. Pentru frunzele de înveliș sunt folosite produse ecuadoriene de cea mai bună calitate.
4 Caminos Madrid (Cele patru drumuri) a fost creat pentru a onora diaspora noastră dominicană de pe bătrânul continent și în special din Spania, unde, la sfârșitul anilor 1980, s-au stabilit în acest cartier popular din Madrid. Comunitatea noastră harnică se trezește la răsărit si munceste până la apus, deoarece este foarte clar că acesta este prezentul care i-a determinat să se despartă de țara lor iubită și în care ar dori să se întoarcă într-o buna zi.
Această vitola este un 50×6 Toro, cu o tărie medie, cu un fum alb, cremos și dens, și cenușă lungă de culoarea zăpezii; note de cafea, cacao, piele, pământ și tutun fermentat.
Tutun: Semilla 2020, San Vincente, Negrito, SVM