De ani de zile, solurile antice din Mexic au produs tutunuri grozave care au ajuns în liniște în unele dintre trabucurile preferate, de obicei ca lianți și învelitori. De prea mult timp, acea națiune a fost cultivatoare de tutun pentru a completa amestecurile de trabucuri din alte țări.
Acum, Capa Flor a ieșit în provocarea deschisă a celor care cred că Mexicul nu numai este un mare cultivator de soiuri grozave de tutun, dar este pe deplin capabil să producă un trabuc grozav.
Capa Flor începe cu un amestec delicios de umplutură compus din tutun picant, îndrăzneț, nicaraguan, amestecat cu frunze dulci de San Andres, care se contopesc perfect cu tutunul mai puternic din Nicaragua.
Această combinație de umplutură este apoi legată în frunza Habano și San Andres Maduro, care este adesea folosită ca învelitoare în alte amestecuri. Trabucurile sunt rulate într-un invelis Colorado de culoarea scorțișoarei cultivat în Ecuador sau San Andres Maduro Colorado.